Design Challenge voor architecten en ontwerpers op de INDEX en Workspace Beurs

Bauporte Gulf daagt de architecten uit met een Design Challenge tijdens de komende INDEX en Workspace Beurs in Dubai. Deze zal beginnen op 31 mei 2021.

Bauporte biedt architecten de kans om samen met haar team van ontwerpers te werken aan nieuwe en spraakmakende entreeconcepten. Voor actuele projecten (ontwerpfase) van architectenbureaus wordt gekeken naar de design en maatwerk mogelijkheden om een functionele en opvallende entree te creëren voor de klant/eindgebruiker. De uitdaging voor Bauporte en de architecten is om samen een uniek totaalconcept te ontwerpen Een esthetisch hoogwaardige entree die in balans is met de vormgeving van het betreffende gebouw. Insteek zal zijn: No limits voor nieuwe concepten op het gebied van Tourniquets, schuifdeuren en taatsdeuren.

Bauporte biedt een pakket ontwerpdiensten aan op een vrijblijvende basis, zoals gratis eerste ontwerpconsultatie, ontwerp renderings, technische controles en het maken van de juiste productspecificaties.

Architecten en ontwerpers kunnen zich vrijblijvend aanmelden bij de Bauporte Gulf stand op de INDEX en Workspace Beurs die gehouden wordt in het Dubai World Trade Centre van 31 mei tot 2 juni 2021.

Bezoek ons op stand # 4D185, Dubai World Trade Centre