Oorsprong

Bauporte is in 1992 opgericht. Na de overname van de Duitse firma Grothkarst, die reeds sedert 1904 hoogwaardige deuren ontwikkelde en construeerde, heeft  Bauporte de lat op het gebied van kwaliteit en service op een zeer hoog niveau gelegd.

Aangezien eindgebruikers immer hogere eisen stellen aan de kwaliteit en het onderscheidende karakter van hun gebouwen, zijn ze op zoek naar unieke maatwerkoplossingen, zowel esthetisch als functioneel, voor hun entree.

Hier is Bauporte destijds op ingegaan en binnen zeer korte tijd bleek deze filosofie aan te slaan, want al gauw ontving Bauporte aanvragen en bestellingen uit België, Nederland, Duitsland, Canada, de Verenigde Staten en zelfs uit China.

Sindsdien heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid en in expertise en innovatie geïnvesteerd. Hierdoor heeft Bauporte een aantal zeer verrassend nieuwe ontwerpen gelanceerd, onder andere de volledig glazen carrouseldeuren en de draai- en schuifdeuraandrijving die niet meer boven de deur wordt gemonteerd maar in de vloer.

Vandaag de dag neemt Bauporte een unieke positie in op de wereldmarkt vanwege zijn hoogwaardige, op maat gemaakte deur- en entreesystemen. In 2003 had het bedrijf zelfs de eer om te worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Design-program van de befaamde universiteit van Harvard (VS). Dit programma is gericht op het construeren van gebouwen volgens de hoogste normen.

 
 
 • Video

  alle video’s

 • Downloads

  alle downloads

 • Laatste nieuwsbrief

  Alle nieuwsbrieven

 • Aanmelden nieuwsbrief

  CAPTCHA Image