Kantoorgebouw Forum, Heerhugowaard, Nederland

Project Forum Heerhugowaard
Client Koper Vastgoed
Locatie Heerhugowaard, The Netherlands
Architect
Opdrachtgever
Design entree Dubble winged, curved automatic sliding doors;
model BSDR2 AO Elegance
Afmetingen Ø 3400 mm, height 5730 mm
Width 1450 mm, height 4270 mm

Kantoorgebouw Forum, Heerhugowaard, Nederland

Koper Vastgoed heeft haar Kantoorpand Forum te Heerhugowaard in het jaar 2000 laten bouwen.

forumii-005

Bauporte werd uitgenodigd om een Tourniquet TALL door met een hoogte van 7800mm voor te ontwikkelen. Het bovenste gedeelte werd een prachtige glazen lichtkoepel met een hoogte van 3400mm, het onderste gedeelte een vier vleugelige automatische tourniquetdeur.


forumii-007

De tijden zijn veranderd en zijn er andere huurders in het pand gekomen waardoor het eisenpakket aan de entree zijn veranderd. De nieuwe huurder wenste een geheel open entree.


forumii-013

Deze entree moet het voor grotere groepen mensen mogelijk maken rechtdoor het gebouw in te lopen en ook voor mensen in een rolstoel een gemakkelijke toegang te geven.


 

forumii-015

Bauporte heeft de deur een geheel nieuwe functie gegeven door de bestaande ombouw te laten staan en het roterende gedeelte eruit te nemen.


forumii-012

Er is een dubbelvleugelige automatische gebogen schuifdeur in gemaakt van het mode BSDR2 AO Elegance.


forumii-001

Omdat er geen esthetische verandering aan het gebouw plaatsvindt, is er voor deze ombouw geen bouwvergunning nodig. Met het inbouwen van een Bauporte luchtgordijn in de hartlijn van de deur, was de entree compleet: „Doorgang voor grote groepen, uitnodigend, warm en transparant”.